ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προσαρμοσμένες σε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά,
ανάλογα τις ανάγκες σας.

Παροχή συμβουλών διατροφής στους πολίτες. Σχεδιασμός, οργάνωση και επιτέλεση προγραμμάτων διατροφικής αγωγής στην κοινότητα (σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, ιδιωτικοί φορείς κ.α.), με σκοπό την υιοθέτηση μιας ισορροπημένης διατροφής και την επίτευξη των ορθότερων διατροφικών επιλογών για την προαγωγή της δημόσιας υγείας. Σχεδιασμός μενού σε εστιατόρια, νοσοκομεία, κυλικεία, με βάση τις αρχές της ορθής διατροφής.

Η κατανόηση της φυσιολογίας και της βιοχημείας του σώματος και της καταλυτικής επίδρασης της τροφής σε όλα τα συστήματα του οργανισμού επιτρέπει μια απλή αλλά πολύ αποτελεσματική διατροφική παρέμβαση, δίνοντάς σας την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας.

Στις υπηρεσίες μας υπάρχουν διαφορετικά διατροφικά πακέτα, συμπεριλαμβανομένων της διατροφικής και σωματικής ανάλυσης, τη μέτρηση του βασικού μεταβολικού ρυθμού (RMR), των εξατομικευμένων συμβουλών διατροφής, πλάνων καταγραφής και ελέγχου του βάρους σε μια σειρά συνεδριών στο γραφείο ή εξ αποστάσεως.

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Κατά τη διάρκεια της πρώτης σας επίσκεψης θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε για τις προσωπικές σας ανάγκες. Καθοδηγούμαστε από σας χωρίς να σας κατακρίνουμε.

Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Ολοκληρωμένη αξιολόγηση της κατάστασης του οργανισμού (Ιατρικό ιστορικό, εργαστ. εξετάσεις, ιστορικό βάρους, διατροφικές συνήθειες, τρόπος ζωής/ φυσική δραστηριότητα)
 • Ανάλυση Σύστασης Σώματος με τη χρήση του προηγμένου λιπομετρητή - για προετοιμασία μέτρησης βλ. εδώ
 • Σωματομετρικά χαρακτηριστικά ( ύψος/ περίμετρος μέσης- γλουτών )
 • Εξατομικευμένη διατροφική συμβουλευτική, βασισμένη σε έγκυρα και σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα
 • Προσωπικό πλάνο δράσης
  Επιστημονική βιβλιογραφία- ενημερωτικό υλικό
 • Την ευκαιρία να ρωτήσετε όποιες απορίες σχετικά με τη διατροφή και το ρόλο αυτής στην υγεία
 • Συζήτηση σχετικά με το πόσο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί να πετύχετε τους στόχους σας

Οδηγίες λιπομέτρησης εδώ

Untitled 2

Όποιος κι αν είναι ο στόχος βάρους σας ή η κατάσταση της υγείας σας, δεν παίρνετε απλά ένα διαιτολόγιο θερμίδων. Οι δίαιτες τείνουν να αποτυγχάνουν.

Θα συνεργασθούμε μαζί σας στα πλαίσια μιας πλήρης και ισορροπημένης διατροφής, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα που δεν διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία του οργανισμού και ωφελούν την ψυχική και συναισθηματική σας υγεία, ώστε να καταφέρετε να επιτύχετε ή και να διατηρήσετε ένα σταθερό, υγιές και φυσιολογικό βάρος.

Freelance young Asia businesswoman casual wear using laptop work

ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Aφορά άτομα που κατοικούν σε περιοχές όπου η πρόσβαση σε διαιτολόγο δεν είναι εφικτή λόγω απόστασης (π.χ. απομακρυσμένες περιοχές)

Επίσης μπορεί να εξυπηρετήσει άτομά που αλλάζουν ταχύτατα συνθήκες ζωής ή εργασίας (π.χ. έλλειψη χρόνου λόγω φόρτου εργασίας, αλλαγή κατοικίας, κ.α.)

 

Η συνεδρία πραγματοποιείται μέσω skype ή μέσω ειδικής πλατφόρμας παρακολούθησης του γραφείου
ενώ παρέχεται συνεχής επικοινωνία μέσω e-mail/ skype /facebook/ viber.

Άλλες Υπηρεσίες

 • Εκμάθηση διατροφικής ετικέτας
 • Ψώνια στο σούπερ μάρκετ (οργάνωση – διατροφικές επιλογές)
 • Εκκαθάριση - ανασύσταση ντουλαπιών κουζίνας και ψυγείου
 • Σχεδιασμός, οργάνωση και επιτέλεση προγραμμάτων διατροφικής αγωγής στην κοινότητα (σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, ιδιωτικοί φορείς κ.α.) με σκοπό την υιοθέτηση μιας ισορροπημένης διατροφής και την επίτευξη των ορθότερων διατροφικών επιλογών για την προαγωγή της δημόσιας υγείας.
 • Σχεδιασμός μενού σε εστιατόρια, νοσοκομεία, κυλικεία, με βάση τις αρχές της ορθής διατροφής.
 • Δημιουργία συνταγών, Διατροφική Ανάλυση συνταγών, Δημιουργία και σχεδιασμός διατροφικής ετικέτας τροφίμων