Υλικά (12 κομμάτια)
- 100γρ φύτρες φασολιών
- 50γρ λάχανο
- 6 φρέσκα κρεμμύδια
- ½ κόκκινη πιπεριά
- 12 φύλλα ρυζιού
- 1 καρότο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 15 ml σως σόγιας
Εκτέλεση
- Κόψε τα λαχανικά και θρυμμάτισε το σκόρδο. Βάλε όλα τα λαχανικά σε ένα μπολ.
- Βρέξε ελαφρώς τα φύλλα ρυζιού μέχρι να μαλακώσουν.
- Βάλε λίγη γέμιση στην άκρη του φύλλου, δίπλωσε τις άκρες που περισσεύουν προς τα μέσα και τύλιξε το ρολό.
- Μπορείς να τα βάλεις στο αντικολλητικό να πάρουν λίγο χρώμα και να είναι πιο crunchy, αλλα μπορείς να τα απολαύσεις και ωμά. Συνόδευσέ τα με την σως σόγιας.
Tip: Μπορείς να προσθέσεις κι άλλα λαχανικά της αρεσκίας σου, όπως μανιτάρια ή μαρούλι.
Tip 2: Αν σου αρέσει, μπορείς να προσθέσεις λίγο φυστικοβούτυρο στην σως σόγιας και να βουτάς εκεί τα rolls σου.
Tip 3: Για έξτρα πρωτεϊνη, μπορείς να βάλεις γαρίδες, κιμά σόγιας, ρεβύθια κλπ.