Pea protein has color natural yellow-beige and a subtle, pleasant taste, which fits with any tasty combination.
-Αποτελεί την ιδανική επιλογή φυτικής πρωτεΐνης διαθέτοντας εξαιρετική διαλυτότητα.
-Παρέχει τα απαραίτητα αμινοξέα καθιστώντας τη πρωτεΐνη ιδιαίτερης βιολογικής αξίας.
-Είναι πολύ πλούσια σε λυσίνη (αμινοξύ που λείπει από τα πλήρη δημητριακά!) και σε αργινίνη (αμινοξύ που προάγει την αυξημένη έκκριση αυξητικής ορμόνης) καθώς και σε αμινοξέα διακλαδισμένης αλύσου.
-Περιέχει 82-85% πρωτεΐνη (23-25g στη συνιστώμενη δόση των 30g).
-Το μεγάλο της προτέρημα σε σύγκριση με τις υπόλοιπες φυτικές πρωτεΐνες, είναι ότι είναι πολύ πιο εύπεπτη, δεν προκαλεί δυσπεψία, ή αέρια.
-Είναι υποαλλεργική και μπορεί να καταναλωθεί ακόμη και από τα άτομα με έντονες διατροφικές δυσανεξίες.
Έχει 97% αφομοίωση και είναι ισάξια με τις περισσότερες δημοφιλείς ζωικές πρωτεΐνες, όπως του αυγού και του ορού γάλακτος. Η πρωτεΐνη μπιζελιού είναι ένα προϊόν ιδιαίτερα δημοφιλές: ✳ σε vegans και vegetarians (οι οποίοι παρουσιάζουν ιδιαίτερες ελλείψεις στην πρόσληψη απαραίτητων αμινοξέων). ✳ σε όσους θέλουν να τονώσουν το μυϊκό τους σύστημα, ✳ σε αθλητές, body builders και άτομα που γυμνάζονται. ✳ σε ανθρώπους που αναζητούν βοήθεια στην προσπάθεια τους για αδυνάτισμα, απώλεια βάρους (χωρίς όμως να έχουν τις παρενέργειες επικίνδυνων συμπληρωμάτων).
Uses:
-30gr από 1-3 φορές την ημέρα ανάλογα με τις υπάρχουσες εξατομικευμένες απαιτήσεις. Για αθλητές και αθλούμενους καταλαναλώνεται 30-60 λεπτά μετά την προπόνηση — ή όποια στιγμή θέλετε να τονώσετε τα επίπεδα πρωτεΐνης σας.
-Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αντικαταστήσει σε συνταγές μέρος από άλευρα, (π.χ 2/3 αλεύρι ντίνκελ ή ζέας και 1/3 πρωτεΐνη αρακά) ώστε η τελική τους μορφή να περιέχει περισσότερη πρωτεΐνη και λιγότερο υδατάνθρακα. Επίσης χρησιμοποιείται και σε συνταγές για μπάρες πλούσιες σε πρωτεΐνη.
-Είναι εξαιρετική μέσα σε σούπες, smoothies, χυμούς ή όπως αλλιώς επιθυμείτε να την χρησιμοποιήσετε.